Oferta formativa

Data inici: 30/01/2017  Data fi: 28/06/2017

PROGRAMA PER A JOVES JPO 2016

Descripció

ACCIONS FORMATIVES DEL PROGRAMA

1. AUXILIAR INSTAL•LACIONS I MANTENIMENT

Dates: del 30/01/17 fins el 03/05/17
(de dilluns a divendres de 9 a 14 hrs , 5 hores/dia)

• Electricitat (130h)
• Soldadura (50h)
• Automatismes (42h)
• Prevenció de Riscos Laborals (28h)
• Fonaments de fontaneria (50h)


2. ACTIVITATS AUXILIARS DE COMERÇ
Dates: del 20/02/17 fins el 15/06/17
(ENCARA PER DETERMINAR : de dilluns a divendres de 9 a 13 h/ de 15 a 19 h, 4hores/dia)

• Operacions auxiliars al punt de venda (90 hores).
• Preparació de comandes (40 hores).
• Merchandising i Aparadorisme (50 hores)
• Manipulació i moviments amb transpalets i carretons de mà (20 hores)
• Atenció bàsica al client (60 hores).
• Acreditació de competències en TIC Nivell 1 - Bàsic (40h)


3. ACTIVITATS AUXILIARS DE MAGATZEM
Dates: del 13/02/17 fins el 07/06/17
(ENCARA PER DETERMINAR : de dilluns a divendres de 9 a 13 hrs / de 15 a 19 h , 4hores/dia)

• Activitats auxiliars de magatzem (70h)
• Preparació de comandes (50h)
• Conducció segura de carretons elevadors i de transpaleta elèctrica (20h)
• Gestió de comandes i estocs: recepció, control i ubicació de la mercaderia (100h)
• Bones pràctiques per a la manipulació d’aliments (30h)
• Formació per l’ Acreditació de competències en TIC Bàsic (30h)



4. AUXILIAR ADMINISTRATIU AMB ATENCIÓ AL CLIENT

Dates: del 06/03/17 fins el 28/06/17
( de dilluns a dijous de 15 a 19 hrs, 4hores/dia)

• Operacions administratives comercials (100h)
• Ofimàtica (50h)
• Formació per l’ Acreditació de competències en TIC Bàsic (50h)
• Registres comptables (100h)


5. INICIACIÓ A LA CUINA

Dates: del 16/03/17 fins el 19/06/17
(de dilluns a divendres de 9 a 14 hrs ,5 hores/dia)

• Criteris de compres de productes alimentaris. (15h.)
• Manipulació, preparació i conservació higiènica i segura dels aliments. (20h.)
• Tècniques culinàries bàsiques. (30h.)
• Elaboracions culinàries bàsiques, tradicionals i modernes. (110h.)
• Elaboracions bàsiques de pastisseria. (25h.)
• Utilització segura i eficient dels estris, les eines i la maquinaria del restaurant. (20h)
• Preparació, execució i finalització del servei de cuina al restaurant. (30h.)
• Formació per l’ Acreditació de competències en TIC Nivell 1 - Bàsic (50h.)


6. INICIACIÓ TASQUES BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR

Dates: del 16/03/17 fins el 19/06/17
(de dilluns a divendres de 9 a 14 hrs , 5 hores/dia)

• Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30h)
• Serveis de bar i cafeteria (170h)
• Motivació i desenvolupament professional (50h)
• Formació per l’Acreditació de competències en TIC Bàsic (50h)

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’ Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’ Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014,modificada per l’ Ordre EMO/254/2015


LES DATES D'INICI I FI I L'HORARI DEL CURS SON PROVISIONALS

Requisits

- Tenir entre 16 i 25 anys.
- ESO no aprovada o ESO aprovada però amb no continuïtat estudis reglats.
- Estar en situació d’atur.
- Estar inscrit en l’ Oficina de Treball com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO).
- Complir els requisits legals per poder formalitzar un contracte laboral (si s’escau).


SI CUMPLEIXES ELS REQUISITS :

El primer pas que has de fer és apuntar-se a la GARANTIA JUVENIL:

RUBÍ FORMACIÓ. PUNT IMPULSOR DE GARANTIA JUVENIL DE L’ OFICINA DE FORMACIÓ
EDIFICI RUBI DESENVOLUPAMENT
Rambleta de Joan Miró, s/n
08191 Rubí

Persona de contacte
Maria Martínez
Per e-mail: mmp@ajrubi.cat o pregunta per aquesta persona directament a recepció del Rubí+D)

Sol·licitud de preinscripció a aquest curs

III Jornada sobre Formació Professional a Rubí

Ajuntament de Rubí

Borsa de treball

Oficina de serveis a l'empresa

Inverteix a Rubí