Notícies

21/03/2017  Programa Atípics: idees joves, grans projectes

Tens una idea amb impacte positiu? Resideixes a Catalunya? Tens entre 18 i 29 anys? Disposes del temps i l'energia per posar en marxa la teva idea? Veus oportunitats on altres només veuen problemes? Si és així, presenta la teva candidatura per participar a Atípics

Què és Atípics? Atípics és un programa de 7 mesos d'acompanyament intensiu, valorat en més de 18.000 €, amb el qual aconseguiràs construir un projecte sòlid i engegar-ho amb més garanties d'èxit... i tot finançat pel SOC, el Fons Social Europeu i la Generalitat de Catalunya, a través de la Garantia Juvenil, i que compta amb el suport de Bankia. A més, podràs ser un dels 10 guanyadors d'un premi de 3.000 € per invertir en la teva idea.

A qui va adreçat?
Joves d’entre 18 i 29 anys que compleixin amb els requisits per estar inscrites al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, i amb resolució positiva prèvia a la seva incorporació al programa.

Termini de sol•licituds:
El termini per presentar les candidatures és el 12 d’abril. Els 20 joves Atípics seleccionats rebran un acompanyament de 7 mesos, amb formació i assessorament, amb el que podran posar en marxa els seus projectes viables i beneficiosos per l’entorn.

Més informació i presentació de candidatures al web www.atipics.cat


III Jornada sobre Formació Professional a Rubí

Ajuntament de Rubí

Borsa de treball

Oficina de serveis a l'empresa

Inverteix a Rubí